Rabobank Clubkas Campagne

Stem op onze club bij Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Het Haringvliet zet elk jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze club doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?

Stemmen nodig
Leden van Rabobank Het Haringvliet kunnen in 2018 tussen 27 maart en 10 april stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort.
Dus stem op ons!

Steun onze clubkas
Ben jij klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan eind maart op onze club en steun daarmee onze clubkas! Als lid krijg je rond 27 maart een stemcode toegestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/hhv.

Wil je meer weten over de Clubkas Campagne of over het lidmaatschap van Rabobank Het Haringvliet? Kijk dan op www.rabobank.nl/hhv.

Posted in verenigingsnieuws | Leave a comment

Apollo Kamp 2018

Download hier het inschrijfformulier

Posted in Activiteiten | Leave a comment

Jongens B VoCON KAMPIOEN!

Posted in Teamfoto's, verenigingsnieuws | Leave a comment

Beste leden en ouders van leden,
De feestdagen komen er weer aan en voor u wellicht dus ook de periode dat er Sint of Kerstaankopen gedaan moeten worden. Bestelt u die online dan kunt u met uw online aankoop ook direct een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging! En dat kost u geen cent extra.
Hoe u deze bijdrage kunt leveren? Door uw online aankopen te doen via de SponsorKliks. Rechtstreeks: www.sponsorkliks.com of via link op onze site. Via de link komt u direct op de pagina van SponsorKliks waarop alle deelnemende winkels te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Intertoys of Aktiesport. Uw bestelling loopt dan dus op normale wijze via de online winkel van uw keuze en een percentage van het aankoopbedrag wordt door de leverancier uitgekeerd aan Apollo. Kortom, u sponsort Apollo en het kost u niets extra.
We hopen dat u bij uw online inkopen gebruik wilt maken van SponsorKliks. Bij voorbaat dank!
Met sportieve groet,
Bestuur vvApollo