CMV Toernooi 2018

Beste volleyballers,
Van harte welkom op ons toernooi. We hopen dat het een gezellige en sportieve middag wordt. De wedstrijden worden op 6 velden gespeeld. Dit is best wel druk.
We vragen dan ook aan iedereen die geen wedstrijd heeft om zoveel mogelijk op de tribune plaats te nemen en laten we de zaal en de kleedkamers netjes houden!
De nummering van de teams heeft te maken met het niveau waarin ze spelen. Elk kwartier starten er nieuwe wedstrijden. De wedstrijden duren 12 minuten.
Na afloop van het toernooi ontvangt elke speler/speelster een aandenken en iets lekkers. (met dank aan onze sponsors!)
De foto’s die gemaakt zijn door ons, worden geplaatst op onze Facebook.

Veel plezier.

Posted in Activiteiten, verenigingsnieuws | Leave a comment

Jongens B VoCON KAMPIOEN!

Posted in Teamfoto's, verenigingsnieuws | Leave a comment

Beste leden en ouders van leden,
De feestdagen komen er weer aan en voor u wellicht dus ook de periode dat er Sint of Kerstaankopen gedaan moeten worden. Bestelt u die online dan kunt u met uw online aankoop ook direct een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging! En dat kost u geen cent extra.
Hoe u deze bijdrage kunt leveren? Door uw online aankopen te doen via de SponsorKliks. Rechtstreeks: www.sponsorkliks.com of via link op onze site. Via de link komt u direct op de pagina van SponsorKliks waarop alle deelnemende winkels te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Intertoys of Aktiesport. Uw bestelling loopt dan dus op normale wijze via de online winkel van uw keuze en een percentage van het aankoopbedrag wordt door de leverancier uitgekeerd aan Apollo. Kortom, u sponsort Apollo en het kost u niets extra.
We hopen dat u bij uw online inkopen gebruik wilt maken van SponsorKliks. Bij voorbaat dank!
Met sportieve groet,
Bestuur vvApollo
Posted in Nieuws | Leave a comment

Superzaterdag vv Apollo

Posted in Nieuws, Verslagen | Leave a comment

Zeer geslaagde activiteitendag vv Apollo

Op zaterdag 20 mei was de activiteitendag van vv Apollo. Het verslag is hier te lezen.

Posted in Activiteiten | Leave a comment