2x trainen

Bij de inschrijving voor het nieuwe seizoen heeft een aantal leden aangegeven dat ze 2x wilde gaan trainen.
We hebben ruimte gezocht en gevonden.
De 2e training wordt gehouden op dinsdag in Klaaswaal. Deze training zal vooral gericht zijn op conditie en techniek.
Er zal weinig tot geen teamtraining plaatsvinden omdat er spelers/sters van diverse teams met elkaar trainen.

De kosten zijn €45 per jaar.

Lijkt het je leuk en wil je twee keer gaan trainen, vul dan inschrijfformulier 2x trainen in en stuur het per ommegaande naar Regina.

De eerste training zal op 23 augustus zijn.

Posted in verenigingsnieuws | Leave a comment

Clinic met Saskia van Hintum

Overmorgen vindt de clinic plaats met Saskia van Hintum. We vragen de deelnemers om 14.30 uur omgekleed in de zaal te zijn. Hieronder vind je de deelnemerslijst. Sta je er niet op en wil je wel graag meedoen, mail dan even naar Regina.

Deelnemerslijst.

Posted in Activiteiten, verenigingsnieuws | Leave a comment

Apollo: sportvereniging van de maand april.

Apollo is door het radioprogramma Hoekse Waard Live Sport tot sportvereniging van de maand April benoemd.

Aanstaande woensdag 6 april  mogen we daarom van 20-21 uur de luisteraars vertellen over de activiteiten van Apollo.

Lennard, Noah, Ernate en Annelies zullen de vereniging vertegenwoordigen.

De uitzendingen van Radio Hoeksche Waard zijn te ontvangen op de volgende manieren:

• via de Ziggo kabel in de HELE Hoeksche Waard op FM 105.9 (analoog), via digital radio op kanaal 80 (Horizon: kanaal 880).
  • via KPN Interactieve TV, XS4All, Telfort en andere KPN aanbieders via kanaal 397.
  • in de ether: voor de regio ten westen van de A29 (globaal het gebied van Zuid-Beijerland t/m Nieuw-Beijerland) op FM 105.5. En in de rest van de Hoeksche Waard en ver daarbuiten op FM 96.0.
  • via Internet wereldwijd te beluisteren via de live stream (klik hierboven op ‘luister live’)
  • en via onze Omroep Hoeksche app voor Android.

De uitzending is terug te beluisteren op de webpagina  www.omroephw.nl, uitzending gemist.

Hou ook de FB-pagina in de gaten, even ‘liken’: www.facebook.com/radiohoekschewaard.

Posted in Activiteiten, Nieuws, verenigingsnieuws | Leave a comment

Clinic Saskia van Hintum

Volleybalteam Jong Oranje / Saskia van Hintum, Assistent-bondscoach ©2014-FotoHoogendoorn.nl

Volleybalteam Jong Oranje / Saskia van Hintum, Assistent-bondscoach