CMV toernooi

Datum toernooi 2017: 18 februari.

Verslag 2017: Bomvol wedstrijdprogramma en CMV toernooi Apollo groot succes!
CMV toernooiInmiddels een vertrouwd gezicht, een overvolle parkeerplaats voor Sporhal Cromstrijen vanwege het Apollo CMV jeugdtoernooi. Als gebruikelijk houdt Apollo uit Numansdorp haar CMV jeugdtoernooi in februari. Met 32 teams, waaronder  7 eigen teams werd er weer gestreden om de prijzen. De 7 velden in de eigen Sporthal Cromstrijen waren dan ook continue bezet. Op sommige leeftijd niveaus waren er zelfs meerdere poules. De winnaars van dit jaar waren: CMV1/2 Voleco 2A, CMV 3 Spivo 3A en CMV 4 medaillesMove4U 4. Na afloop kregen alle kinderen een medaille, appel, mandarijn of banaan, flesje drinken en een leuke toeter of petje. Dank zij de sponsors: Jaco Weij, Kuipers en AH Numansdorp.

Het was weer lekker druk. Maar als altijd slaagt Apollo er in om de vrijwilligers bijeen te brengen en wederom een succesvol toernooi af te leveren. Speciaal dank aan Evi, Iza, Rosanne en Brian voor het uitvoeren van diverse taken waaronder het beheren van de wedstrijdtafel.