Dames 1

Nevobo 2e klasse

Training: woensdag van 19.30-21:00 uur.
Trainer: Dennis Verschuuren.

Angela Kramp
Annelies Heerze
Belinda Hoek
Daniëlla van der Corput
Daniëlle Maliepaard
Elianne Cazander
Esmée van Hal
Evi Lagendijk
Jasmine Pinas
meetrainen: Anita de Zeeuw(BL), Ernate van Dijke (ZW), Janneke Vlot(BL), Linda de Bruin

Programma, stand en uitslagen

Verslag 2016-10-14 Move4U – Apollo (1-3)
dames-1-15-okt-2016Apollo dames sterk uit de startblokken in het nieuwe seizoen
Met een score van 13 punten uit 3 wedstrijden en een 2e plaats op de ranglijst liggen de dames op koers voor een vooraf beoogde plaats bij de top 6 aan het eind van het seizoen. Na een 3-1 winst op WIK, 0-4 winst op Voltena, werd gisteren van de nummer 1 Move4U met 1-3 gewonnen. De eerste set waren de dames wat mat en afwachtend en onder de indruk van de lengte van de 2 middenspeelsters van Move4U, tegen het einde van de 1e set kwamen de dames uit Numansdorp langzaam maar zeker op stoom. Het gat was helaas al te groot om de set nog binnen te halen (25-16). In set 2, 3 en 4 waren alle dames scherp en alert, de servicedruk ging omhoog, passes werden beter waardoor de spelverdeelster de aanvallers beter kon bedienen. De coach van Move4U kon wisselen en roepen wat hij wilde maar niets hielp meer, de dames van Apollo zagen de overwinning steeds dichterbij komen en gingen vol voor elke bal. De laatste drie sets werden achtereenvolgens met 19-25, 18-25 en 20-25 gewonnen door de Numansdorpse dames. Volgende week zaterdagmiddag gaan de dames in een uitwedstrijd bij AVVA op jacht naar de 4 uit 4.