Technische Commissie

Graag willen wij ons als technische commissie even aan jullie voorstellen. Wij hebben namelijk gemerkt dat het voor lang niet iedereen bekend is wie wij zijn of wat wij doen.

Als technische commissie verzorgen wij de volgende taken:

• Indelen van de teams en de trainingsgroepen.
  • Aanspreekpunt voor en de begeleiding van trainers en coaches
  • Opleiden van scheidsrechters
  • Bepalen van en invulling geven aan het technische beleid
  • Alle overige zaken die nodig zijn met een technisch raakvlak zoals clinics, leden werf acties, etc.

Als TC bestaan wij uit de volgende personen:

Anita de Zeeuw:               Aanspreekpunt volwassenen

Dennis Verschuuren:     Aanspreekpunt Meiden A/B/C en scheidsrechter coördinator

Quincent Maliepaard:    Aanspreekpunt Jongens A/B/C en scheidsrechter coördinator

Micha de Jong:                 Aanspreekpunt CMV

Annelies Heerze:             Algemeen

Benader ons gerust als je vragen of suggesties hebt.

Aangezien alle leden van de TC zelf ook trainer zijn, is op alle trainingsavonden wel iemand van ons aanwezig en kunnen vragen gesteld worden.

Schriftelijk vragen kunnen gesteld worden via ons email adres tc@vvapollo.nl.

Naast de Technische Commissie heeft Apollo ook een wedstrijdcommissie. Zij hebben zich in september al via de mail voorgesteld. Zij verzorgen onder andere de planning van de scheidsrechters, de wedstrijden & de zaalwacht, de wedstrijdwijzigingen, het inhuren van de zaal en het coördineren de CMV toernooien.