Dames 1 is kampioen geworden in de 2de Klasse

Afgelopen vrijdag avond kon de overwinning gevierd worden toen ons Dames 1-team triomfeerde als kampioenen van de 2de Klasse. De spannende laatste wedstrijd, tegen Volley Voorne, eindigde in een verbluffende 4-0 overwinning voor Apollo.

Met de wedstrijd in de eigen sporthal waren de dames in een voordeel. Want het publiek, dat in grote getale aanwezig was, schreeuwde en juichte luidkeels bij elke actie die het team liet zien. Liederen zoals “Liza is on fire” en “NU-MANS-DO-RP” werden ze naar de overwinning geschreeuwd! De dames hebben hard gestreden en een goede wedstrijd neergezet met als resultaat een verdiende overwinning.

Dit was tevens de laatste wedstrijd van setter Elianne Cazander, die onze vereniging spijtig genoeg gaat verlaten. Zij kreeg na afloop van de wedstrijd nog een afscheidscadeau van haar teamgenoten en een huldiging van het publiek.

Als vereniging zijn we buitengewoon trots op de prestaties van onze Dames 1. Hun vastberadenheid, teamwork en toewijding hebben hen naar de top van de poule geleid, en hun kampioenschap is een mooie beloning voor al hun inspanningen. We kijken uit naar wat de toekomst voor dit team in petto heeft.

Vergelijkbare berichten