Competitie

Informatie

Spelregels

Voordat je het veld op gaat, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Voor zowel de scheidsrechter als de spelers is dit belangrijke informatie. Klik op de knop om de Nevobo regels te bekijken en zorg ervoor dat je helemaal klaar bent om te spelen!

Technisch beleid

Heb jij interesse in training geven of coachen? Maak dan gebruik van ons technisch beleid. Dit geeft een aantal handige handvaten om jouw team helemaal klaar te stomen voor de competitie.

Ga jij dit seizoen wedstrijden fluiten?

Dan ben je verplicht om de Nevobo instaptoets gedaan te hebben. Wil je weten hoe goed je de spelregels van volleybal kent? Klik op de knop hieronder om te testen hoeveel je weet en ontdek waar je nog kunt verbeteren. Veel succes!

Veilig sporten

Om veilig met elkaar te sporten hebben we aantal gedragsregels opgesteld.

VOCON

Vocon staat voor Volleybal Combinatie Oud Beijerland Numansdorp en is ontstaan in oktober 2015.

Het is een samenwerking tussen de volleybalverenigingen Apollo en DVO (www.dvovolleybal.nl) op het gebied van de jongensteams. Beide vereniging hebben te maken met een gebrek aan jongens vanaf het C-niveau.

Om deze jongens bij volleybal betrokken te houden en om te kunnen doorgroeien naar de seniorenteams in de toekomst, hebben beide verenigingen besloten om samen te werken.

Aanstaande wedstrijden

Voor alle informatie van je favoriete team ga naar hun persoonlijke pagina.

WanneerWedstrijdenLocatieNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.