Neem contact op met
V.V. Apollo

Welkom op de contactpagina van v.v. Apollo. Hieronder vind je de verschillende contactmogelijkheden, gerangschikt op specifieke verantwoordelijkheden en commissies binnen onze volleybalvereniging. Samen vormen deze commissies een hecht netwerk dat de fundamenten legt voor een bloeiende en inclusieve volleybalgemeenschap. Ieder lid draagt bij aan het succes van de vereniging, en samen streven we ernaar om plezier, prestatie en betrokkenheid in het volleybal te bevorderen.

De Technische Commissie (TC) is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling en prestaties van onze teams op verschillende niveaus. Met specifieke leden toegewijd aan de Coördinatie Mini Volleybal (CMV), jongensteams, meisjesteams en volwassenenteams, zorgt de TC ervoor dat de trainingen, coaching en competitieve ervaringen optimaal zijn afgestemd op de behoeften van elk team. Ze spelen een cruciale rol in het bevorderen van individuele vaardigheden en het versterken van het teamgevoel.

RolNaam
Voor CMVMicha de Jong
Voor JongensQuincent Maliepaard
Voor MeisjesDennis Verschuuren (tot einde seizoen)
Voor VolwassenenAnita de Zeeuw

Bestuur:
Het bestuur vormt het hart van v.v. Apollo en draagt de verantwoordelijkheid voor de algehele gang van zaken. Het co-voorzitterschap, de activiteitencommissie, penningmeester, secretariaat en wedstrijdsecretariaat werken samen om de vereniging te leiden en te organiseren. Ze coördineren evenementen, beheren financiële zaken, zorgen voor communicatie en zetten zich in voor een soepele gang van zaken in het verenigingsleven. Samen werken ze aan een sterke en gezonde vereniging.

RolNaam
Co-voorzitterschapDennis Verschuuren
Co-voorzitterschapEsmée van Hal
Hoofd activiteiten commissieJolanda van de Lagemaat
PenningmeesterWim van Wouwe
SecretarisElianne Cazander
WedstrijdsecretarisBelinda Hoek

Jeugd Commissie:

De recent opgerichte Jeugd Commissie richt zich specifiek op de belangen en behoeften van onze jeugdleden. Door activiteiten, evenementen en initiatieven te organiseren, draagt deze commissie bij aan het stimuleren van vriendschappen, het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en het creëren van een positieve sfeer voor de jeugdige leden binnen v.v. Apollo.

NaamBetrokken bij team
Milou Meiden B1
Willemijn, Evi en LiekeMeiden A1
PascalJongens A1

Vertrouwenspersonen:
De vertrouwenspersonen bieden een luisterend oor en ondersteuning aan leden die behoefte hebben aan vertrouwelijke gesprekken. Ze zijn er om te helpen bij het oplossen van conflicten, het bieden van emotionele steun en het waarborgen van een veilige omgeving binnen de vereniging. Hun rol is van groot belang om te zorgen dat alle leden zich gerespecteerd en gehoord voelen.

Contact formulier

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier.

Privacyverklaring bekijken?

Onze locaties

Numansdorp

Buttervliet 3
3281 LK

Klaaswaal

Klaverbladstraat 3
3286 VR