Lidmaatschap bij V.V. Apollo

Welkom bij V.V. Apollo! We zijn verheugd dat je overweegt lid te worden van onze dynamische volleybalvereniging. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om lid te worden en deel uit te maken van onze sportieve gemeenschap.

Welk type lidmaatschap past bij mij?

Alleen trainen

Dit lidmaatschap is voor mensen die graag komen trainen, maar niet per se aan wedstrijden willen deelnemen. Ze kunnen gebruikmaken van de trainingsfaciliteiten en coaching van de vereniging om hun vaardigheden te verbeteren, maar ze hoeven niet mee te doen aan wedstrijden.

Competitie spelend

Dit lidmaatschap is voor mensen die graag meedoen aan wedstrijden. Ze trainen om beter te worden en spelen tegen andere teams of clubs. Dit soort lidmaatschap betekent dat je extra dingen moet doen, zoals fluiten en tellen bij wedstrijden & deelnemen aan clubactiviteiten.

Stil lid

Dit type lidmaatschap is voor mensen die niet actief deelnemen aan volleybal maar wel nog steeds de club willen steunen.
Ze mogen deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging, zoals kamp, maar ze trainen niet mee en spelen geen wedstrijden.

Hoe word ik lid?

Het lidmaatschap bij v.v. Apollo is eenvoudig en toegankelijk. Volg de onderstaande stappen om je aan te melden:

  • Formulier: Vul het hieronder te vinden formulier in met de juiste gegevens.
  • Gegevens: Stuur je ingevulde gegevens + pasfoto op naar (ledenadministratie@vvapollo.nl).
    Geef ook je type lidmaatschap aan, bekijk hiervoor de contributiestaffel hieronder.
  • Bevestiging: Wij verwerken jou formulier in het systeem van de vereniging/Nevobo en wij bevestigen dat je ingeschreven bent.

Komen proef trainen?

Dat kan natuurlijk ook! Bij Apollo mag je tot drie keer toe gratis komen proef trainen om te zien of volleybal écht iets voor jou is.
Als je hierin geïnteresseerd bent kan je ook het onderstaande formulier gebruiken.

Contributie en betalingsinformatie

Het lidmaatschap van v.v. Apollo omvat een jaarlijkse contributie, die bijdraagt aan de kosten van trainingen, wedstrijden en andere verenigingsactiviteiten. De contributie varieert afhankelijk van leeftijdscategorieën en type lidmaatschap.

Voor de meest actuele & gedetailleerde informatie over tarieven en betalingsmethoden verwijzen we je graag naar onze contributiestaffel. Op deze pagina vind je ook informatie over eventuele kortingen en speciale regelingen.

Voor verdere vragen over het lidmaatschap of de contributie kun je altijd contact opnemen met onze ledenadministratie via het contactformulier

Lidmaatschap formulier

Privacyverklaring bekijken?*
We hopen je binnenkort te verwelkomen als lid van v.v. Apollo en wensen je veel plezier en succes op en naast het volleybalveld!