Lidmaatschap bij v.v. Apollo

Welkom bij v.v. Apollo! We zijn verheugd dat je overweegt lid te worden van onze dynamische volleybalvereniging. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om lid te worden en deel uit te maken van onze sportieve gemeenschap.

Hoe word ik lid?

Het lidmaatschap bij v.v. Apollo is eenvoudig en toegankelijk. Volg de onderstaande stappen om je aan te melden:

1. Aanmeldingsformulier: Vul het online aanmeldingsformulier in dat je kunt vinden op onze website. Dit formulier bevat essentiële informatie die we nodig hebben om je inschrijving te verwerken.
  2. Bevestiging: Na het indienen van het aanmeldingsformulier ontvang je een bevestigingsmail met verdere instructies en informatie over het lidmaatschap.
  3. Betaling: Om je lidmaatschap te voltooien, dien je de jaarlijkse contributie te betalen. Meer informatie over de contributie en betalingsinstructies vind je hieronder.
  4. Welkom bij v.v. Apollo: Zodra de betaling is ontvangen, ben je officieel lid van v.v. Apollo! Je ontvangt verdere details over trainingen, wedstrijden en andere relevante informatie.

Alleen trainen

Dit lidmaatschap is voor mensen die graag komen trainen, maar niet per se aan wedstrijden willen deelnemen. Ze kunnen gebruikmaken van de trainingsfaciliteiten en coaching van de vereniging om hun vaardigheden te verbeteren, maar ze hoeven niet mee te doen aan wedstrijden.

Competitie spelend

Dit lidmaatschap is voor mensen die graag meedoen aan wedstrijden. Ze trainen om beter te worden en spelen tegen andere teams of clubs. Dit soort lidmaatschap betekent dat je extra dingen moet doen, zoals fluiten en tellen bij wedstrijden & deelnemen aan clubactiviteiten.

Stil lid

Dit type lidmaatschap is voor mensen die niet actief deelnemen aan volleybal maar wel nog steeds de club willen steunen.
Ze mogen deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging, zoals kamp, maar ze trainen niet mee en spelen geen wedstrijden.

Contributie en betalingsinformatie

Het lidmaatschap van v.v. Apollo omvat een jaarlijkse contributie, die bijdraagt aan de kosten van trainingen, wedstrijden en andere verenigingsactiviteiten. De contributie varieert afhankelijk van leeftijdscategorieën en type lidmaatschap.

Voor de meest actuele contributiestaffel verwijzen we je graag naar onze contributiestaffel seizoen 2023-2024 voor gedetailleerde informatie over tarieven en betalingsmethoden. Op deze pagina vind je ook informatie over eventuele kortingen en speciale regelingen.

Belangrijke aandachtspunten:

• De contributie dient jaarlijks vóór een specifieke datum te worden betaald om volledig te profiteren van het lidmaatschap.
  • Betalingen kunnen worden gedaan via overschrijving of andere beschikbare betaalmethoden zoals vermeld op onze contributiepagina.

Voor verdere vragen over het lidmaatschap of de contributie kun je altijd contact opnemen met onze ledenadministratie via het contactformulier.