Beste leden en supporters van Apollo,

Om het aantal corona besmettingen af te remmen zijn onlangs door de landelijke en lokale overheden nieuwe maatregelen afgekondigd met betrekking tot de binnensport-accommodaties. Voor gebruikers van en publiek in deze accommodaties geldt dat iedereen van 18 jaar en ouder in het bezit dient te zijn van een geldig corona toegangsbewijs (‘CTB’). Om de horeca te kunnen betreden is een CTB nodig voor iedereen van 14 jaar en ouder. Een CTB is alleen geldig via de officiële Corona Check-app of een uitgeprinte QR-code. Uiteraard is daarbij ook een legitimatiebewijs nodig. 

Als Apollo zullen wij hierop de volgende maatregelen nemen:

Trainingen:

De trainer/aanvoerder zal het bezit van een CTB controleren bij de aanwezigen.

Wedstrijden op zaterdag:

Het CTB wordt gecontroleerd bij de ingang van de sporthal. 

Overige wedstrijden:

Vanuit het thuisspelende team worden de CTB’en van zowel het eigen team als van de tegenstanders gecontroleerd.

Horeca-gedeelte:

De vrijwilligers in de horeca zullen aldaar de CTB van personen vanaf 14 jaar controleren.Omdat dit voor ons allen volledig nieuw is, willen we graag november ervaren hoe het werkt en horen we graag de ervaringen uit de teams. Ook ervaringen bij andere verenigingen mag je aan ons doorgeven. Indien nodig/wenselijk kunnen we de manier van controleren volgende maand(en) wat aanpassen.

App:

De app waarmee iedereen CTB kan controleren is de Scanner voor Corona Check. Deze is gratis te downloaden via de App store of de Google Play Store. Eenmaal gedownload op je telefoon werkt deze eenvoudig. Op https://coronacheck.nl/nl/scanner/  vind je meer informatie.

De maatregelen zijn door de overheid (Gemeente HW) bepaald en wij zullen deze moeten naleven, hoe lastig of vervelend dit soms ook is. We hopen op jullie medewerking en begrip.

Dank je wel!!

Categorieën: Nieuws