Hey scheids! Bedankt!
Week van de Scheidsrechter dit jaar van 6 t/m 14 oktober

Scheidsrechters, je hebt ze in alle vormen en maten, in alle leeftijden en van ieder niveau. De een fluit meer dan de ander, de een fluit divisieniveau en de ander houdt het liever bij de lagere, maar gezellige, klassen. Waar ze ook fluiten, ze zijn 100% onmisbaar binnen de sport en daarom roepen we jullie op om iets leuks te verzinnen voor jullie scheidsrechter!

In de Week van de Scheidsrechter is een landelijke actie die loopt van zaterdag 6 oktober t/m zondag 14 oktober 2018. Ieder jaar doen er steeds meer sportverenigingen aan de actieweek mee. Wij [kunnen natuurlijk niet achterblijven/doen ook dit jaar weer mee] dus vragen we ieder team op om iets te verzinnen om op een leuke manier de scheidsrechters te bedanken.

Dus verzamel al je teammies, brainstorm je in de rondte en verras de scheidsrechter tussen 6 en 14 oktober. Voorbeelden die er zijn:
– Versier de stoel van je scheidsrechter
– Maak samen met hem of haar een ludieke foto en post deze met bedankje op social media
– Overhandig een (lokale) lekkernij met bedankkaartje aan je scheids
– Breng je scheids een korte serenade na je wedstrijd
– Trakteer je scheids met je tegenstander op een drankje na je wedstrijd
– Verras de scheids bij aankomst in de hal met een cadeautje of traktatie
– Yell een keer iets voor de scheids
.. of verzin zelf een leuke actie!

Heeft jouw favoriete team een mooie actie bedacht waar de scheidsrechter blij van werd? Maak foto’s, filmpjes, boomerangs, gifjes, wat dan ook, en deel het vervolgens met de hashtag #Scheidsbedankt, #Volleyscheids 

Categorieën: Nieuws